CÉGISMERTETŐ


Cégünk 1996 február 1-én alakult. Több évtizedes, építőiparban eltöltött kivitelezői tapasztalattal rendelkező magánszemélyek és az akkor piaci meghatározó Csőszer Rt. hozták létre. A cég elsődleges feladata a Csőszer Rt. portfoliójának kiterjesztése az elektromos kivitelezésre is. Néhány évvel késöbb a Csőszer-Vill Kft. kilépett az egykori anyacég árnyékából és önálló útra lépett. 2006 tavaszán a cég tulajdona teljes mértékben átkerült magánkézbe, a Csőszer Zrt. tulajdona megszűnt. Így ki tudott alakulni egy stabil, komoly szakmai múlttal rendelkező épületvillamossági kivitelező a magyarországi építőipari piacon.

Tevékenységi körünk építőipari elektromos generál-kivitelezés, melyhez biztos, megbízható hátteret bizosít a kiterjedt, megbizható alvállalkozó és beszállítói körünk. A cég alkalmazottai nagytapasztalatú mérnökök, színvonalasan felkészült, sokoldalú, alapos szakmai hozzáértéssel és gyakorlattal rendelkező szakemberek, a diplomások aránya 100%. A társaság szakmai munkafolyamatai, projekt menedzsment rendszere, pénzügyi stabilitása a feltételei és egyben biztosítékai annak, hogy megrendelőinknek korszerű, megbízható szolgáltatást tudunk nyújtani.

A cég a stabilitását, fejlődését, a szűk Megrendelői csoport elégedettségét, következetes kitartó munkával alapozta meg. Kimondottan büszkék vagyunk arra, hogy több Megrendelőnkkel a vállalat alakulása óta folyamatos és jó kapcsolatban vagyunk. Számunkra ez az a visszacsatolás mely igazolja, hogy a piaci elvárásoknak kihívásoknak megfelelően végezzük a munkánkat mind a minőség, mind az ár tekintetében.

A cég megalakulása óta folyamatos megrendelésekkel rendelkezik. A tapasztalatunk az, hogy a szakszerű, rugalmas, gyors munkának megvan a gyümölcse, az elégedett Megrendelő visszatér.